Bloombay Art Event


Tijdens ons laatste event heeft Bloombay de genodigden uitgedaagd om kunst te koppelen aan onze fashionitems. De gasten hebben het event als leerzaam en intarctief ervaren. Bloombay wil alle genodigden hartelijk bedanken voor hun komst en inzet. Ook apprecieert Bloombay de vele attenties die het achteraf heeft ontvangen.

Event_Bloombay_party

FASHION WEEK EVENT BLOOMBAY


Afgelopen week mochten talentvolle designers hun collecties tonen tijdens de Amsterdam Fashion Week. Bloombay organiseerde op locatie een afterparty met VIP’s en exclusieve klanten. Samen hebben wij de nieuwe collecties gevierd, waarbij wij enkele nieuwe merken konden introduceren. Het was een geslaagde avond. Bloombay bedankt iedereen voor de enorme belangstelling en wij hopen jullie weer te mogen begroeten bij het volgende event.

 

News-170527

BLOOMBAY’S ICONIC SPRING EVENT


Tijdens ons laatste ‘Spring event’ luisterde de sopraan Karin ten Cate de avond op. Alle gasten konden genieten van zowel klassieke als contemporaine muziek. Onder het genot van canapés en een drankje bewonderen de gasten onze nieuwste collecties.

Bloombay bedankt de genodigden voor hun aanwezigheid en de leuke reacties.

 

Spring-event-1

Spring-event-2

Opening kasteeltuinen Loenersloot


Op 9 juni opende Kasteel Loenersloot haar tuinen voor het publiek. Het park is aangelegd volgens het ontwerp van tuinarchitect Gijsbert van Laar (1767-1829). Hij was van oorsprong tuinman en werd later ontwerper van tuinen en parken van buitenplaatsen. Bloombay ontbrak niet en mocht op veel belangstelling rekenen.  Voor een bezoek aan het kasteel en zijn idyllische tuinen, ben je altijd van harte welkom bij Bloombay. Je kunt niet alleen parkeren voor de deur, maar ook hebben we een aanlegsteiger.

 

Website post Kasteel

Koningsdag april


Bloombay was in Amsterdam op de verjaardag van koning Willem Alexander. Wat een kleurrijke en feestelijke dag! Het is mooi om te zien hoe één kleur zo veel mensen kan opvrolijken. Internationale modehuizen weten dat oranje een kleur van alle tijden is. Daarom heeft Bloombay een selectie tassen in vele oranje tinten. Om je dagelijkse look mee te upgraden en bovendien ben jij helemaal in stijl tijdens het aankomende WK.

 

Website post Koningsdag

Vogue Festival – Londen


Bloombay heeft in maart vele fashionshows gezien en beurzen bezocht. De catwalk gaf ons inspiratie om nieuwe collecties samen te stellen. Zo waren we ook op het Vogue Festival in Londen. We genoten niet alleen van de prachtige creaties op de  runway, maar ook van de modellen en personen die iets te betekenen hebben in de internationale fashion. Onze geselecteerde collecties zijn vanaf november 2014 verkrijgbaar in BLOOMBAY

Harrods festival 2014

 

IMG_3281 EKarlie_Kloss - model

Karlie Kloss komt net aan en heeft aan belangstelling geen gebrek.

 

Franca Sozzani - editor of Vogue ItalyNaomi_Campbell - supermodel

Fashion iconen: Franca Sozzani (redacteur Vogue Italia en UN ambassadeur) komt zojuist terug van een gesprek met supermodel Naomie Cambell. Ze spraken over hoe Afrika de toekomst van luxury zou kunnen zijn en over de diversiteit in de fashion.

 

Vogue_Fest_cover

The Fashion World of Jean Paul Gaultier


Jean Paul Gaultier, het voormalig ‘enfant terrible’ van de fashion wereld, is met zijn creaties en cutting-edge designs beeldbepalend in de mode van de afgelopen 35 jaar tot nu. Om Jean Paul Gaultier te eren, presenteert de Kunsthal Rotterdam in samenwerking met het Montreal Museum of Fine Arts en Maison Jean Paul Gaultier in Parijs, de eerste internationale tentoonstelling. Op deze tentoonstelling kan je het uitgebreide en spectaculaire oeuvre van de Franse couturier bewonderen. Bloombay was erbij en zag de interactieve mannequins en de vele prachtige creaties onder andere gedragen door: Madonna, Dita von Teese en Kylie Minogue. Stap met Bloombay in de fashion wereld en neem een kijkje in “The Fashion World of Jean Paul Gaultier: From the Sidewalk to the Catwalk.”  Nog te bewonderen t/m 12 mei 2013.

Fotor0313161950