Iconische tassen en accessoires van internationale designers

Iconische tassen & accessoires

De internationale modewereld is klein en je treft elkaar elk seizoen in showrooms en ook tijdens fashionshows. Op een vlucht naar Rome hebben wij, Nikki en Laila, elkaar ontmoet. Twee fashionista’s, die gedurende deze legendarische vlucht niet uitgesproken raakten. De passie voor mode is onze grote gemene deler.

En het bleef niet bij deze ene ontmoeting. Laila, met haar neus voor trends en met een enorm netwerk en Nikki, met oog voor details in de ontwerpen en een sterk zakelijk instinct, besluiten samen te werken. Zo ontstaat de geboorte van Bloombay. In een prachtig art deco pand in ’t Gooi, ingericht met natuurlijke materialen, hebben we in 2014 Bloombay geopend. De omgeving is sprookjesachtig en inspireert ons dagelijks. Onze filosofie is: “Volg altijd je gevoel. Dat is wanneer de meest wijze beslissingen worden genomen.” (Oprah Winfrey).  Daarom kiezen we voor collecties, die we zelf geweldig vinden en die kwalitatief aan onze standaard voldoen. Wij streven voortdurend naar het beste voor Bloombay: een pittoreske omgeving,  een architectonisch hoogstaand interieur met ambachtelijke materialen, de prachtige collecties van topmerken en een uitstekende service.

Het reizen doen wij nog steeds, voor inkoop en fashionshows  vind je ons regelmatig in het vliegtuig richting, Milaan, Parijs, London en New York. Onze passie voor mode en de ultieme designer bag maakt, dat wij continue blijven zoeken naar bijzondere accessoires van iconische merken.

Call Now ButtonBel ons nu